Fun Park Borovets кани всички млади фрийстайл сноубордисти да покажат

...
Fun Park Borovets кани всички млади фрийстайл сноубордисти да покажат
Коментари Харесай

Боровец приема Stanley Junior Cup Slope Style

Fun Park Borovets кани всички млади фрийстайл сноубордисти да покажат своите умения и креативност, като се включат в детско-юношеското съревнование по сноуборд Stanley Junior Cup Slope Style. Състезанието ще се организира на 25 март, събота от 9:30 ч. до 15:00 ч. във Fun Park Borovets.

Директорът на надпреварата и шеф на парка, един от най-успешните български сноубордисти в свободен жанр, Симеон Митрев показа, че органзаторите и шейпърите на парка ще се постараят да основат оптимални условия за изява на младите състезатели. Участниците ще се състезават в три възрастови групи – момчета и девойки от 8 до 10 годишна възраст, момчета и девойки от 10 до 14 годишна възраст, и девойки и юноши от 14 до 18 годишна възраст. Съдиите ще правят оценка състезателите по три критерия – осъществяване, компликация и изцяло усещане.

" Stanley Junior Cup Slopestyle " се организира за първи път в България, а събитието носи името на една от най-качествените марки за термо артикули на пазара - Stanley. През годините марката се трансформира в основна част от работата, пътувания и завършения навън.

Състезанието ще се организира с общителната поддръжка на домакините от Borosport, магазини за аутдор екипировка Aquamatrix, ски и сноуборд сервиз X Rescue, Billkey Real tea, магазини БИОМАГ.

Записванията ще бъдат до 23.03.2023 година За да участвате е належащо да закупите дневна въжен превоз карта на място в Adventure Center Borosport в хотел „ Рила “, след което ще ви бъде даден бадж и стартов номер.

ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ТРЯБВА ДА НОСЯТ КАСКИ И ДА ИМАТ АКТИВНА ПЛАНИНСКА ЗАСТРАХОВКА!

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР