Фулъм загуби с 1:2 от Кардиф Сити, но с общ

...
Фулъм загуби с 1:2 от Кардиф Сити, но с общ
Коментари Харесай

Лондонско дерби ще определи последния участник в Премиър лийг

Фулъм загуби с 1:2 от Кардиф Сити, само че с общ резултат 3:2 се класира за финала в плейофите за установяване на последния нов участник в Премиър лийг. Там негов противник ще е различен лондонски отбор - Брентфорд, а спечелилият ще се причисли към Лийдс и Уест Бромич, които си осигуриха директна промоция за елита.

Фулъм завоюва гостуването си в Уелс с 2:0 и беше безспорен любимец преди реванша, само че той се оказа доста по-труден за футболистите на Скот Паркър, в сравнение с те чакаха. Звездата на отбора Александър Митрович изгледа дуела от трибуните на " Крейвън Котидж ". Сръбският национал към момента не е изцяло възобновен от травмата си, само че се чака да е подготвен за конфликта с Брентфорд.

Кардиф стартира по-силно и поведе още в 8-ата минута след центриране от корнер и гол с глава на централния бранител Къртис Нелсън. Домакините претендираха за нарушаване против вратаря Марек Родак, само че повторенията демонстрираха, че такова няма.

Отговорът на Фулъм пристигна в идната офанзива с попадение на Неескенс Кебано. Той се оказа на точното място след центриране на Боби Рийд и изпревари Леандро Бакуна, с цел да прати топката в мрежата.

ФУЛЪМ - КАРДИФ СИТИ 1:2 (1:1)
0:1 К. Нелсън (8)
1:1 Н. Кабано (9)
1:2 Л. Томлин (47)

* Фулъм се класира за финала на " Уембли " с общ резултат 3:2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР