ФСБ ще превземат средновековния град и крепост „Хоталич“ в първия

...
ФСБ ще превземат средновековния град и крепост „Хоталич“ в първия
Коментари Харесай

ФСБ превземат крепостта „Хоталич“ в Севлиево

ФСБ ще завладяват средновековния град и цитадела „Хоталич“ в първия ден на Рок фест „Хоталич“ – Севлиево`2018.

Рок легендите дават обещание грандиозно шоу с незабравимите шлагери: „ Високо “, „ Протегнах две ръце да те прегърна “, „ Обичам те дотук “, „ След 10 години “, „ Пак ще се прегърнем “ и доста други. Това е единственият фестивал с присъединяване на бандата тази година у нас.

Останалите реализатори в рок феста към момента се пазят в загадка, само че уредниците споделят, че готвят доста изненади.

Второто издание на феста в Севлиево ще бъде едно от мега музикалните събития на годината, а Севлиево ще затвърди дефинитивно купата, която получи предходната година като „ новата рок столица на България “.
За втора поредна година уредниците ще разгласят и конкурс за най-хубава снимка от рок феста.

Припомняме, че миналогодишният фотоконкурс „ СЕВЛИЕВО РОК “ въодушеви хиляди фенове на обектива да снимат неповторими мигове от шоуто и атмосферата, а спиращи дъха фрагменти запечатаха магията на античната цитадела „Хоталич“.

„ Община Севлиево чака всички почитателите на рока на Втория народен рок фест „ Хоталич “, който ще се трансформира в традиция, с помощта на общите старания на общината и на спонсори“, разяснява кметът на Севлиево доктор Иван Иванов. По думите му „тази година ще изненадаме прелестно почитателите и ще им подарим едно незабравимо изживяване“.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР