Фризьорът Лино Карбосиеро, който се грижи за външния вид на

...
Фризьорът Лино Карбосиеро, който се грижи за външния вид на
Коментари Харесай

Каква е Мелания Тръмп, когато камерите не снимат

Фризьорът Лино Карбосиеро, който се грижи за външния тип на Мелания Тръмп, описа за характера на първата дама на Съединени американски щати . Според него тя е напълно друга от това, което хората виждат в някогашния модел, пишат от по информация от БГНЕС.

„ Картината е напълно друга от показаната пред хората. Мелания е приятна и деликатна. Когато взимам асистенти със себе си, тя непрекъснато им предлага пиво и ревизира дали им е комфортно. Тя е необикновено блага “, сподели Карбосиеро и добави, че първата дама обича прегръдките.
 8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп  8 незабравими момента, в които Мелания се опълчва на Тръмп
„ Когато говорите с екипа ѝ, осъзнавате, че и те я обичат. Те обичат и Доналд “, сподели той. Според него първата дама е доста сдържана , тъй като всички я осъждат и подлагат на критика.

„ В персоналния си живот тя е доста духовита жена, умна и изпълнена с почитание към всички “ , споделя още фризьорът.
 Кейт Мидълтън и Мелания Тръмп на блестящ банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън и Мелания Тръмп на блестящ банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън и Мелания Тръмп на блестящ банкет в Бъкингам  Кейт Мидълтън и Мелания Тръмп на блестящ банкет в Бъкингам
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР