ФРИСКО, Тексас (AP) — Спорадичното нарушение на Дак Прескот е

...
ФРИСКО, Тексас (AP) — Спорадичното нарушение на Дак Прескот е
Коментари Харесай

Каубоите трябва да изгладят грубите ръбове на нападението си, докато гледат към плейофите

ФРИСКО, Тексас (AP) — Спорадичното нарушаване на Дак Прескот е толкоз добра причина, колкото и всяка друга причина Далас да загуби поредни мачове за първи път след две години.

Намирането на поредност за едно от най-продуктивните звена в НФЛ ще бъде приоритет в последните два мача от постоянния сезон за Каубойс (10-5), които стартират събота вечер вкъщи против първенеца на NFC North Детройт (11-4).

Нападението беше в действителност положително в първите две удари при загубата с 22-20 в Маями, само че не излезе от фънк в средата на играта, до момента в който Делфините имаше преднина от два резултата (16-7) в средата на третата четвърт.

Участъкът от три притежания с три удара и единствено един първи даун изглеждаше доста като седмица по-рано в Бъфало, когато Каубоите едвам имаха 100 ярда общо нарушаване преди неправилен тъчдаун в четвъртата четвърт при загуба с 31-10.

„ Знаем кои сме и знаем по кое време тръгваме “, сподели Прескот. „ Видяхте го в първите две карания и го видяхте късно в играта там....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР