Френското предложение съдържа голяма част от основните български изисквания, но

...
Френското предложение съдържа голяма част от основните български изисквания, но
Коментари Харесай

Радев за сваленото вето на РСМ: Народните представители гласуваха празен чек

Френското предложение съдържа огромна част от главните български условия, само че можеше да е по-успешно, в случай че нашите политици имаха по-голямо внимание към целия този развой.

Това разяснява президентът Румен Радев при визитата си в " Граф Игнатиево ", където означават 110 години българска бойна авиация.

" Ако дипломатите от Министерство на външните работи разчитаха освен на президентската институция, не пилееха доста време и сила да вкарат разнопосочната политика на министър ръководителя в допустими рамки ”, сподели Радев.

" Кабинетът на министър-председателя не пое отговорност за дейностите си и не остави задоволително време, тъй че институциите и обществото да се срещнат с проблема за Северна Македония ", безапелационен бе той.

" Вчера народните представители гласоподаваха празен чек за нещо, с което даже не можаха да се срещнат и което ще остави идващите държавни управления да водят безплодни разногласия ", съобщи още президентът.

Президентът разяснява и изявлението на премиера Кирил Петков пред " Гардиън ”.

" Първо - министър председателят персонално призна, че България изнася оръжия за Украйна, и второ - в своето предпочитание " да уцели мен, той простреля госпожа Нинова, която оглавява комисията, отговаряща за издаване на позволение за това оръжие ", сподели още Румен Радев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР