Френското крило на Дунав (Русе) Юго Комано безспорно е един

...
Френското крило на Дунав (Русе) Юго Комано безспорно е един
Коментари Харесай

Юго Комано: България е отлично място за млади футболисти

Френското крило на Дунав (Русе) Юго Комано несъмнено е един от най-интересните футболисти във Втора лига.

Той е роден през 2000 година и е минал през школите на тимове като Ланс и Метц, а също така е играл евротурнири с люксембургския Диферданж и дойде в Русе от словенския първокласен Табор Сежана.

От началото на сезона Комано има на сметката си четири гола за русенци и няколко асистенции, като напълно в реда на нещата към този момент има и сериозен интерес към него от други отбори, само че все пак той за момента демонстрира преданост към сегашния си отбор.

Той не крие, че извънредно доста харесва ситуацията и колектива в тима, в който играе сега, и въобще не съжалява за решението си да одобри офертата на Дунав.

" Дунав Русе е един извънредно подобаващ клуб за млади футболисти. Отборът има доста добра инфраструктура и съгласно мен умее да развива доста добре млади състезатели. Аз съм при започване на моята професионална кариера и с моето семейство и с сътрудника ми взехме решение, че това е верният избор. За момента съм фокусиран върху всяка подготовка и всеки мач на Дунав и не мисля за далечно бъдеще. Искам да побеждаваме. Мисля, че Първа лига на България не е невъзможна задача пред тима, не изоставаме на доста точки от тимовете, които получават опция да влязат. Просто ни трябват няколко следващи победи. Качествата ги имаме. Със страхотните почитатели, които имаме, всичко е допустимо. Колективът е в действителност много добър и за мен е същинско наслаждение, че попаднах в подобен тим ", съобщи Комано.

" Искам да отбележа, че за мен е привилегия да трансформира моята пристрастеност в моя работа. Харесвам доста играчи като Рашфорд и Мукиеле, които има същия профил като мен. Кристиано също ми харесва доста. България е положително място за млади футболисти като мен. Появяването на Коронавирус на картата обърка малко моите проекти, само че най-важното нещо за мен сега е да не преставам да играя мачове. Аз съм към момента млад състезател и имам голямо предпочитание да се развъртвам. Усещам, че мога да играя на всички места на терена. В България ме одобриха доста добре, прелестно съм сюрпризиран. Хората са топли и приветливи. Когато ме срещнат на улицата или даже в ресторанта се отнасят ужасно към мен. Искам също да кажа, че целият тим демонстрира фантастично отношение към мен още със самото ми идване в тима - както управление, по този начин и треньори и съотборници ".

" Само Дунав ", приключи френското крило.
 Отлични вести за почитателите на Дунав (Русе)
Отлични вести за почитателите на Дунав (Русе)

Клубът към този момент има нов почитател магазин
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР