Френският президент ще проведе среща с научния съвет на страната

...
Френският президент ще проведе среща с научния съвет на страната
Коментари Харесай

Макрон обсъжда днес противоепидемичните мерки в Париж

Френският президент ще организира среща с научния съвет на страната на фона на възходящите спекулации, че в Париж и по-широкия район Ил дьо Франс ще бъдат наложени нови ограничавания.
Броят на новите продължава да пораства и отделенията за интензивно лекуване в лечебните заведения в района на Париж са под толкоз мощен напън, че трансферират пациенти в лечебни заведения в по-малко наранени региони. Увеличаването на броя на признатите пациенти с Covid принуди лечебните заведения в Париж и към него да анулират неспешните интервенции, написа „ Гардиън ”.
 Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в Европа и Съединени американски щати Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в Европа и Съединени американски щати
Ново китайско лекарство с антитела за лекуване на COVID-19 бе утвърдено за приложимост в незабавни случаи от регулаторните орани в Европа и Съединени американски щати...
„ Дойде моментът да се плануват ограничения за района [Ил дьо Франс] “, предизвести министър председателят Жан Кастекс във вторник вечерта.
Кметът на Париж дефинира по-рано предлагането за заключване на френската столица през уикенда като „ нечовешко “. Тя съобщи, че жителите на града, доста от които живеят в жилища без външно пространство, би трябвало да могат да излязат на чист въздух през почивните дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР