Френският нападател Килиан Мбапе ще пасне перфектно на Реал Мадрид,

...
Френският нападател Килиан Мбапе ще пасне перфектно на Реал Мадрид,
Коментари Харесай

Мбапе ще пасне на Реал Мадрид, сигурен е Фабрегас

Френският нападател Килиан Мбапе ще пасне съвършено на Реал Мадрид, в случай че има упоритости да успее на " Сантиаго Бернабеу ", безапелационен е някогашният испански национал и халф на Барселона, Челси и Арсенал - Сеск Фабрегас. 21-годишният Мбапе е мощно свързван с трансфер в Реал от много време насам и съгласно мнозина главната притегателна мощ за французина е неговият съотечественик Зинедин Зидан, който се завърна на треньорския пост на мадридчаните.

Самият нападател прави нов доста мощен сезон за Пари Сен Жермен, откакто вкара 30 гола и подаде за още 17 в 33 мача. " Той е момче, което е гладно за триумфи и желае да бъде най-хубавият футболист в света. Неговият жанр ще пасне чудесно на тим като Реал Мадрид ", съобщи Фабрегас за " Estudio Estadio ".

Друг съвършен състезател за Реал съгласно Фабрегас е 17-годишната звезда на Рен - Едуардо Камавинга. " Чисто кондиционно, той е просто жесток, пъклен мощен! Изобщо не наподобява на възрастта си ", добави той. Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР