Френският нападател Килиан Мбапе реши да премине от Пари Сен

...
Френският нападател Килиан Мбапе реши да премине от Пари Сен
Коментари Харесай

Килиан Мбапе реши да премине в Реал Мадрид

Френският нападател Килиан Мбапе реши да премине от Пари Сен Жермен в Реал Мадрид след края на сегашния сезон. Това оповестява вестник " Льо Паризиен ".

Според източника сумата по контракта на Мбапе с Реал може да се окаже най-голямата в историята на клуба. На 12 юни вестник " Екип " заяви, че Мбапе е отказал удължение на контракта с ПСЖ и ще стане свободен сътрудник през юни 2024 година

Споразумението на нападателя с ПСЖ, което изтича в края на сезон 2023/24, включва алтернатива за удължаването му с още един сезон. На идващия ден Мбапе сподели пред Агенция Франс Прес, че не е обсъждал удължение на контракта си с управлението на ПСЖ. По-късно футболистът означи в обществените мрежи, че има намерение да прекара сегашния сезон като част от френския клуб.

Мбапе е на 25 години, играе за ПСЖ от 2018 година, а като част от тима стана петкратен първенец на Франция и троент притежател на купата на страната. Заедно с националния тим на Франция Мбапе завоюва Световното състезание през 2018 година в Русия и завоюва сребърен орден на Световното състезание през 2022 година в Катар, където стана голмайстор с осем гола. През 2021 година като част от националния тим нападателят завоюва Лигата на нациите.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР