Френският футболен отбор Монако се раздели с треньора си Филип

...
Френският футболен отбор Монако се раздели с треньора си Филип
Коментари Харесай

Монако се раздели с треньора си Филип Клеман

Френският футболен тим Монако се раздели с треньора си Филип Клеман една година преди да изтече договорът му, оповестиха публично от клуба. 

Раздялата се дължи на неприятната серия на отбора от Княжеството, която го остави на шесто място в крайното класиране на Лига 1 и отборът се размина с присъединяване в шампионатите на Европа през идващия сезон. В последния кръг Монако загуби от Тулуза с 1:2. " Искам да се боря за този клуб, само че управлението ще реши ", сподели белгиецът на конференцията след загубата. 

" Това е мъчно решение, тъй като Филип даде най-хубавото от себе си и постоянно имаше безупречно професионално държание ", написа от клуба в официално съобщение за някогашния треньор на Брюж. Монако ще има и нов състезателен шеф - Тиаго Скуро. Твърди се, че клубът има интерес към Матиас Яйсле, който сега е треньор на Ред Бул Залцбург, както и към американеца Джеси Марш.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР