Френски следователи разследват смъртта на актриса, която беше една от

...
Френски следователи разследват смъртта на актриса, която беше една от
Коментари Харесай

Франция разследва смъртта на първата актриса, която обвини Депардийо

Френски следователи проверяват гибелта на актриса, която беше една от първите, обвинили филмовата звезда Жерар Депардийо в полово принуждение, оповестиха прокурори, съобщи Агенция Франс Прес.

Няколко медии оповестиха, че Емануела Дебевер е умряла от самоубийство на 60-годишна възраст на 7 декември, в деня, в който беше излъчен ефирен репортаж, в който се акцентират обвиняванията в полов тормоз и принуждение против артиста.

Нейният сътрудник е съобщил на полицията на 29 ноември, че тя е " напуснала дома си, оставяйки след себе си тревожна записка ", заяви прокуратурата.

След това полицията е разкрила жена, която е скочила от мост на река Сена, и тя е била откарана в болница.

След гибелта ѝ " медиите оповестиха, че актрисата се е оплакала от непристойното държание от страна на Депардийо, в това число в обява във Фейсбук през 2019 година ", се сподели в известието.

" С оглед на този нов детайл е почнало следствие на събитията, които биха могли да доведат до тази гибел ".

В обявата във Фейсбук Дебевер е една от първите, които се изричат против Депардийо поради държанието му по време на фотосите на кино лентата на Анджей Вайда " Дантон " от 1983 година, чието деяние се развива по време на Френската гражданска война.

" Заклетото страшилище си разреши доста волности по време на фотосите. Плъзгаше дебелата си лапа под полите ми, сякаш с цел да ме усети по-добре. А аз изрично не бях съгласна ", написа тя.

Няколко души обявиха в обществените мрежи, че актрисата е подала тъжба за обезчестяване и полово посягане против Депардийо през 2019 година, само че от това не е произлязло нищо.

Прокуратурата не съумя да удостовери това.

Последният репортаж, излъчен по телевизия France 2 на 7 декември, сподели, че по време на пътешестване до Северна Корея през 2018 година Депардийо неведнъж е правил очевидни полови мнения в наличието на преводачка и е сексуализирал малко момиче, яздещо кон.

В него беше включено и изявление с Шарлот Арнолд, актриса, която упрекна артиста, че я е изнасилил два пъти през 2018 година, когато е била на 22 години и анорексичка.

През декември 2020 година против Депардийо беше стартирано публично следствие, само че не беше вкаран в пандиза.

Поне още 13 дами също са го обвинили в полов тормоз или посягане.

Актьорът - който има повече от 200 заглавия на свое име, в това число комедията " Зелена карта " от 1990 година и сериала на Netflix " Марсилия " - беше заставен да спре кариерата си през октомври.

Канадската провинция Квебек лиши Депардийо от най-високото си отличие поради " скандалните " му мнения против дами в репортажа на France 2. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР