Френски фермери се заканиха следващата седмица да организират обсада на

...
Френски фермери се заканиха следващата седмица да организират обсада на
Коментари Харесай

Френските фермери заплашиха Париж с обсада

Френски фермери се заканиха идната седмица да провеждат " блокада " на Париж, с цел да принудят държавното управление да извърши настояванията им. 

Според известието в понеделник следобяд земеделците от покрайнините на френската столица, които членуват в два от огромните профсъюзи, ще стартират протестните си дейности без избран краен период. Предвижда се всички основни пътища към града да бъдат окупирани.

Съобщението за новия митинг пристигна макар обещанията на премиера Габриел Атал за отстъпки от страна на управляващите. Сред тях са запазвaнето на данъчните облекчения на дизела за селскостопански машини и основаването на незабавен фонд за финансиране на фермерите, които имат проблеми с заболявания по животните.

Арно Русо - представител на един от двата съществени аграрни профсъюза - обаче сподели, че това не е задоволително и са нужни още ограничения, съобщи БНР.

Земеделските митинги във Франция са поради нелоялната конкуренция от други страни, ограничаващи разпореждания, свързани с околната среда и намаляващите данъчни облекчения за дизела.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР