Френската звезда на Байерн (Мюнхен) - Франк Рибери, се замеси

...
Френската звезда на Байерн (Мюнхен) - Франк Рибери, се замеси
Коментари Харесай

Франк Рибери наби журналист от родната си Франция

Френската звезда на Байерн (Мюнхен) - Франк Рибери, се замеси в противен скандал след загубата на първенците от Борусия (Дортмунд) с 2:3.

35-годишният французин нанесъл удари по публицист пред стадиона, като единствено намесата на съотборниците му предотвратила по-сериозни последици.

При излизането си от стадиона, Рибери бил упрекнат от своя съотечественик Патрик Гуйлу, че носи директна отговорност за два от головете на Борусия.

В този миг нервите на Рибери не издържали и той се нахвърлил върху репортера на "Bein Sports ".

Бившият френски национал блъснал репортера три пъти в лицето, само че в този миг намиращите се в близост играчи на Байерн се намесили и избавили Гуйлу от по-тежки последици.

За грозните подиуми призна спортният шеф на баварците Хасан Салихамиджич.

"Франк Рибери ни осведоми за случката. Знаем за спречкването. Той се познава с Гуйлу от дълги години. Ще проведем среща с двамата, с цел да решим по какъв начин да действаме и да разгадаем неразбирателството ".

Рибери играе своя 12-и сезон в Байерн, като е измежду огромните любимци на публиката. В своята кариера той има 81 мача за Франция.

Това не е първият скандал, в който Рибери се замесва. Той бе част от групата френски футболисти, които бяха упрекнати, че са спали с малолетна френска продажница. Именно този скандал постави завършек на кариерата му в националния отбор.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР