Френската преса обсъжда мемоарите на Антъни Делон, син на 86-годишния

...
Френската преса обсъжда мемоарите на Антъни Делон, син на 86-годишния
Коментари Харесай

Ален Делон помолил сина си да прибегне до евтаназията му

Френската преса разисква записките на Антъни Делон, наследник на 86-годишния паметен френски артист Ален Делон, излезли преди седмица.

В книгата си Антъни, който също като татко си избра специалността на артист, напомня един от диалозите им:

„ Един ден той ми сподели: „ Тони, в случай че един ден ми се случи нещо и аз изпадна в кома или ме включат на уред, желая да ме изключиш. Обещай ми това “.

ВИЖТЕ СЪЩО:

В изявление за френската преса, планувано да съвпадне с излизането на книгата, Антъни Делон удостовери, че татко му желае да прибегне до евтаназия. Синът на артиста отхвърли да бъде реализатор, тъй че дъщерята Анушка ще би трябвало да го направи.

 Антъни Делон с майка си и татко си
Антъни Делон с майка си и татко си

Според Антъни майка му, актрисата Натали Делон, с която Ален Делон е бил женен пет години през 60-те години, е избрала същия метод да почине . Натали се бореше с рака през последните години от живота си. Те обаче не прибягнаха до евтаназия и през януари 2021 година актрисата умря.

„ Вярно е, тя искаше да почине по този начин, както е живяла, т.е. да взема сама решенията. Затова тя избра евтаназия. За благополучие не прибягнахме до този способ. Не споделям, че беше елементарно да я държиш за ръка и да гледаш по какъв начин животът я напуща. Но тя си отиде с мир “, сподели Антъни.

ВИЖТЕ СЪЩО:

Ален Делон надалеч не за пръв път приказва за гибелта : още през 2019 година артистът призна, че мисли за евтаназия и желае да бъде заровен до обичаните си кучета. Делон стартира да показва такива мисли изключително постоянно, откакто получи инсулт и изпитва съществени здравословни проблеми.

„ От избрана възраст човек има право да избира по какъв начин умерено да замине в другия свят без лечебни заведения, инжекции и всичко това... Прекарах доста време в Швейцария, където пребивавам в този момент, тази страна беше първата, която легализира евтаназията. Мисля, че това е най-логичното и естествено нещо “, разсъждава емблематичният артист в изявление през лятото на 2021 година.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР