Френската министърка на културата Рима Абдул Малак каза, че коментарите

...
Френската министърка на културата Рима Абдул Малак каза, че коментарите
Коментари Харесай

Френската министърка на културата: Жерар Депардийо е позор за страната ни

Френската министърка на културата Рима Абдул Малак сподели, че мненията и държанието на Жерар Депардийо по време на пътуването на артиста до Северна Корея през 2018 година, разкрити неотдавна в телевизионно предаване, са " срам за Франция ", съобщи Агенция Франс Прес.

По време на пътешестване до Моасак, Югозападна Франция, с представителя на френското държавно управление Оливие Веран, министърката осъди " безусловно шокиращите мнения " в репортажа.

По думите на Рима Абдул Малак казаното от Депардийо може и да е било в тона на шегата и провокацията, само че в действителност е много неуважително и неприлично и е " срам за  Франция ". 

Кадрите от пътуването на артиста, показани в проверяваща стратегия на публичната телевизия, демонстрират Жерар Депардийо, който в диалози с дами неведнъж прави неприлични забележки и жестове от полово естество. 

Рима Абдул Малак сподели, че е била " отвратена ", само че въпреки всичко подсети, че Министерството на културата не може да дава указания, защото във Франция има цялостна независимост на творчеството, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Има режисьори, които могат да решат дали той да играе или не в бъдещи филми. Нямам усещането, че сега на бюрото му има доста оферти ", добави тя.

Жерар Депардийо, чиято кариера е белязана от  ексцесии и кавги, има над 200 участия в киното и малкия екран.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР