Френската крайнодясна партия "Национален фронт" организира семинар, който ще бъде

...
Френската крайнодясна партия "Национален фронт" организира семинар, който ще бъде
Коментари Харесай

Френските националисти на Льо Пен търсят ново начало

Френската крайнодясна партия "Национален фронт " провежда семинар, който ще бъде отдаден на нейната възможна промяна след неуспеха на водача Марин льо Пен на президентските избори през май, който отприщи оживени вътрешни диспути.

Ще създадем равносметка на изборите. Ще забележим какво не сработи и какво даде резултат ", сподели Льо Пен във връзка на семинара, който ще се състои в централата на партията в парижкото предградие Нантер.

Марин льо Пен не изключи и смяна на името на партията, съоснована през 1972 година от татко й Жан-Мари.

На семинара ще се разисква въпросът за привличане на повече гласоподаватели от обичайна десница, както и въпросът за излизането от еврозоната - основно предложение на Национален фронт, отхвърляно обаче от болшинството от французите.

"Мисля, че може по този въпрос да смекчим позицията си ", сподели през днешния ден генералният секретар на "Национален фронт " Никола Бе.

Заместник-председателят на "Национален фронт " Флориан Филипо, който е разгорещен последовател на излизане от еврозоната, пък упорства, че не би трябвало да се слага под въпрос политическата линия на партията, подложена на критика от някои нейни представители.



Льо Пен изгуби на втория тур на президентските избори във Франция от Еманюел Макрон. На парламентарните избори през юни нейната партия получи едвам 8 места в Националното заседание, наброяващо 577 депутати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР