Free Range Games и издателите от North Beach Games обявиха,

...
Free Range Games и издателите от North Beach Games обявиха,
Коментари Харесай

LOTR: Return to Moria ще е временен ексклузив за PS5

Free Range Games и издателите от North Beach Games оповестиха, че техният общ крафтинг кооперативен сим The Lord of the Rings: Return to Moria ще излезе в цифров вид за платформите на PS5 и за Windows посредством Epic Games Store на 24.10.2023. Това на процедура значи, че играта ще е краткотраен конзолен ексклузив за PS5, защото версията на играта за Xbox Series X|S ще излезе идната година. Новината беше обявена от Free Range Games посредством IGN, които ни демонстрират и геймплей видео от играта. Допълва се, че физическите копия на The Lord of the Rings: Return to Moria за PS5 ще излязат на пети декември.

Return to Moria, както подсказва заглавието на играта, ще ви води към чудния свят на джуджетата от света на книгите на Дж.Р.Р. Толкин. Те поемат на едно епично пътешестване, което би трябвало да върне славата на тяхната татковина по времето на четвъртата епоха от Средната земя. Ще получите да създадете джудже по собствен личен усет, а по-късно да поемете към мините на Мория или с другари онлайн.

„ Впускайки се все по-надълбоко, джуджетата ще би трябвало да са сигурни, че инструментите им ще са подготвени да посрещнат заплахите, които се крият подземен, изработвайки разнообразни сечива и подобрявайки своите оръжия непрекъснато, с цел да ги пазят по всевъзможен метод от другите врагове, които ще срещнат по пътя си – гоблини, арахноиди и някои още по-опасно съперници “, гласи късия анонс от страна на Free Range и North Beach.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР