Французите отдавна са доказали, че ценят свободата си във всеки

...
Французите отдавна са доказали, че ценят свободата си във всеки
Коментари Харесай

Голата свобода: Френска министърка предизвика скандал с корица за еротично списание

Французите от дълго време са потвърдили, че ценят свободата си във всеки един смисъл. Толкова доста, че даже и политическите лица във Франция не се свенят да вършат някои дръзки решения в името на свободния си избор. 

Френската министърка на стопанската система Марлен Шиапа съумя да разбуни духовете като се снима за корицата на известно еротично списание. Шиапа е държавен секретар за обществена и солидарна стопанска система и асоциативен живот на Франция от 2022 г. Тя е бранител на правата на дамите и на ЛГБТИ общността, съобщи .
                             

Въпреки че министърката не е доста разголена и снимките съвсем не могат да се определят като вулгарни, фотосесията към този момент провокира скандал във Франция. С по-провокативните си фотоси Шиапа всъщност цели да притегли вниманието към изявлението с нея, оповестено в изданието, в което приказва за проблемите с правата на дамите във Франция и провокациите пред ЛГБТИ обществото.

Шиапа и преди е взимала противоречиви решения. През 2018 година, още до момента в който е държавен секретар по въпросите за равноправието сред половете,  тя прокарва закон, съгласно който, в случай че мъж подсвирне на жена на улицата или я нагруби вербално, може да бъде санкциониран до 750 евро.

Друг любопитен факт от биографията на френската министърка е, че през 2010 година тя издава книга с указания за възстановяване на половия живот на хора с наднормено тегло.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР