Франция е започнала 400 разследвания на мрежи, осигуряващи фалшиви ковид

...
Франция е започнала 400 разследвания на мрежи, осигуряващи фалшиви ковид
Коментари Харесай

Френските власти водят 400 разследвания за издаване на фалшиви здравни сертификати

Франция е почнала 400 следствия на мрежи, осигуряващи подправени коронавирус документи, заяви вътрешният министър, в миг, когато настанените в лечебни заведения пациенти с коронавирус внезапно се усилват в цялата страна, съобщи Асошиейтед прес.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28958
През последните дни казусът с жена с вируса, умряла в парижка районна болница, откакто показала подправен документ за имунизиране, притегли вниманието на френските медии.

Завеждащият интензивното поделение в болничното заведение съобщи, че в случай че е било известно, че дамата не е имунизирана, са щели незабавно да й приложат лекуване с антитела.

Властите са открили няколко хиляди подправени документа, които се употребяват в цяла Франция, сподели вътрешният министър Жералд Дармамен по Радио ЕрТеЕл.

Той осведоми, че са в ход към 400 следствия за търговия с подправени документи, в това число някои, свързани със здравни чиновници.

Френското държавно управление стяга разпоредбите, свързани със здравните паспорти. Те са наложителни за посещаване на всички заведения за хранене, както и за възходящ брой събития и обекти. За да получи здравен документ, човек би трябвало да потвърди, че е изцяло имунизиран, да има негативен тест от последните 24 часа или неотдавна да се е възстановил от КОВИД-19.

Правителството затвори нощните клубове и стегна ограниченията за обществена отдалеченост, само че се пробва да избегне нов локдаун.

Здравният министър Оливие Веран сподели за в. " Паризиен ", че 90 % от хората над 65 години към този момент са си сложили бустерна доза ваксина, добавя Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28958  532-ма новозаразени с ковид у нас за последното денонощие 532-ма новозаразени с ковид у нас за последното денонощие  Броят на умрелите с COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 800 000 души Броят на умрелите с COVID-19 в Съединени американски щати надвиши 800 000 души  Сърбия възнамерява закупуването на 1 милион дози ваксини Сърбия възнамерява закупуването на 1 милион дози ваксини " Спутник лайт "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР