Фотошопът е едно от най-големите предимства на новото време. Всеки

...
Фотошопът е едно от най-големите предимства на новото време. Всеки
Коментари Харесай

Как да създаваме успешни снимки без фотошоп

Фотошопът е едно от най-големите преимущества на новото време. Всеки може да си построи собствен съвършен интернет облик, основан на добре редактирани фотоси. Думата фотошоп се трансформира в нарицателно за всички стратегии за култивиране на фотоси, които ни разрешават да променим нашите несъвършенствата. Нещата от време на време обаче излизат отвън надзор и корекциите са забележими от километри. Има редица образци за родни звезди, изпатили си от тези стратегии, написа каналът "Social Virals " във vbox7. Ето няколко трика, с цел да изглеждате добре на фотоси без да употребявате фотошоп.

Поза
Правилната поза е един от най-важните детайли, с цел да се харесате на фотография. Важно е да намерите за себе си най-хубавия вид, в който да позиционирате тялото си. Това естествено става на правилото проба-грешка. Дори супер моделите си имат обичани пози за фотография, посредством които демонстрират най-хубавите си черти. Ето ви и един game changer за фотоси – когато изпънете единия крайник малко пред другия, ще изглеждате по-високи и стройни.

Дрехи
Дрехите доста трансформират формата и силуета на тялото ни, изключително когато сме гледани в снимков формат. Заради това е значимо да подбирате облекла по ваш размер, с цел да не наподобяват все едно са взети назаем от другар. Понякога удобството ни играе неприятна смешка, тъй като облеклата наподобяват по-обемни, а оттова и ние сме по-едри в сравнение с действително сме.

Светлина
Светлината е значима при всеки вид снимка. Заради това е хубаво да не я пренебрегвате и при вашите фотоси. Вероятно ви се е случвало да видите няколко ваши разнообразни фотоси от един и същи ден и да се изумите какъв брой доста трансформира фрагмента положителната светлина. Именно поради това сега са толкоз съвременни измежду инфлуенсърите кръг лампите за телефони, които ви дават оптимално добра светлина когато и да е на деня.

Добър ъгъл
Ъгълът на снимане е също толкоз значим, колкото и самата поза. Така че, в случай че не можете да позирате, е значимо да имате другари, които могат да снимат добре. Както повелява интернет хуморът – имаш ли другар с нюх за снимка, имаш всичко.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР