Фотошоп, различни апликации и мобилни приложения са сред най-добрите приятели

...
Фотошоп, различни апликации и мобилни приложения са сред най-добрите приятели
Коментари Харесай

Ето как изглеждат родните звезди без фотошоп СНИМКИ

Фотошоп, разнообразни приложения и мобилни приложения са измежду най-хубавите другари на родните звезди. Почти всяка известна певица, да вземем за пример, е конфигурирала на телефона си известния App „ Perfect me ” (в превод: „ Перфектната аз “). Приложението трансформира телата и лицата им, прави ги по-слаби и по-млади.

„ Галерия “ обаче попадна на действителните им необработени фотоси и разликите са фрапиращи.

Ветеран в манипулирането на фотосите си, несъмнено, е фолк певицата Андреа. Откакто някогашната на Кобрата изпълня, тя прави всевъзможни виртуални опити да се отърве от непотребните килограми. Снимките й в обществената мрежа обаче наподобяват толкоз неестествено, че певицата стана обект на непрекъснати насмешки.

Всъщност Андреа качи близо 20 кг след хормонално лекуване. Притеснена от външния си тип, изпълнителката даже замрази участията си. Колаж, оповестен в страницата на „ Therealsfw9 “ обаче разобличи манипулираните й фотоси.

Макар да няма потребност от фрапантно намаляване, Гери-Никол също не се демонстрира в естествената си светлина. В обществените мрежи поп певицата постоянно обработва фотосите си по този начин, че да наподобява със сочно дупе и фино кръстче. По време на изявите си по клубовете обаче публиката няма по какъв начин да бъде заблудената и голата истина лъсва.

Фолк певицата Камелия пък обезверено се пробва да наподобява по-млада, употребявайки извънредно нападателно стратегии за обработка на фотосите.

Нерядко обаче почитателите й са я виждали без грим и прическата и действителността е избождала очите им.Подобен е и казусът с Алисия, която за своите 36 години много се е състарила. „ Колкото и пластики да си направи, от възрастта си не може да избяга “, злорадстват нейни колежки. Нощните участия по задимените кръчми също си оказват влияние…

„ Няма нищо неприятно в това да качиш някой различен кг или да ти се появи гънка. Лошо е, когато се вманиачиш по външния си тип и се опитваш да избягаш от себе си “, заключват почитатели.

Източник " Галерия "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР