Фотографът Alec Dawson заснема серия от снимки, в която показва

...
Фотографът Alec Dawson заснема серия от снимки, в която показва
Коментари Харесай

Портрети на хора, които се борят със своите натрапчиви тъмни емоции

 0

Фотографът Alec Dawson снима серия от фотоси, в която демонстрира хора в прочувствен дисбаланс, захласнати от тъмни усеща като тревога, загуба, страдание и меланхолия. Проектът, озаглавен " Nobody Claps Anymore " е поредност от портрети, които влияят по една единствена причина - те внушават познати на всички чисточовешки вътрешни драми.

Когато човек е замислен в проблем, той постоянно попада в клопката на личните си натрапчиви мисли и търси персонално усамотение или други способи за превъзмогване на прочувствената си неустойчивост. Фотографът съумява да прихване тъкмо тези моменти на самотност, изолираност или разсейващи занимания, непосредствено в домовете на всеки един от неговите обекти.
" Всяка сцена е достоверна и неподправена ", споделя Alec Dawson, " тези хора имат действителни прочувствени проблеми, а аз просто управлявам осветлението и ги призовавам да ми театралничат по избран метод. "  
" Въпреки, че кино осветлението, което употребявам, придава спомагателен драматизъм на фотографиите, дефакто те са моята арт терапия. "

Alec Dawson протяга ръка в дълбоката фамилиарност на възприятията на хората, които снима. Той разказва цялата прочувствена тежест, която те изпитват, единствено в един кадър. Снимките придвижват своя негативен заряд на фена и като че ли описват за познати житейски обстановки. А припознаването влияе върху нашите страсти и ни припомня, че в сложните моменти, в действителност не сме сами...

Ето по какъв начин наподобяват тъмните страсти в профил, за които от време на време си мислим, че ловко прикриваме.

 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 10

 11

 12

 13

 14

 15

 16

 17

 18

 19

 20

 21

 22

 23

 24

 25

 26

 29

фотоси: Alec Dawson

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР