Фотограф се размина като по чудо с няколко тупаника от

...
Фотограф се размина като по чудо с няколко тупаника от
Коментари Харесай

Ути Бъчваров нападна папарак на улицата

Фотограф се размина като по знамение с няколко тупаника от Ути Бъчваров. Готвачът за малко да му посегне, когато фотографът, впечатлен от инцидентната среща с него, извадил фотоапарата и решил да нащрака няколко фрагмента, до момента в който пресичал кръстовището на бул. „ Дондуков “ и ул. „ Раковски “.

 

Едва стъпил на тротоара, кулинарят хвана за врата беловласия кореспондент и безусловно го завъртял като пумпал. Мъжът въобще не очаквал такава реакция и попитал какво става, а Ути на собствен ред го попитал той ли да му каже какво става. След това го принудил да изтрие фотосите, без да се изяснява, с цел да не се разправят.

 

Пресичащите в близост не можели да проумеят какво се случва и по какъв начин внезапно хрисимият на екрана Ути Бъчваров се трансформирал в същински звяр, докаран съвсем до нервност.

Фотографът се обяснил, че устройството му е остаряло и няма по какъв начин да изтрие фотосите, защото са на лента. Готвачът на собствен ред изискал да се увери, само че фотографът отказал.

 

Тогава Ути го сграбчил за рамото и настоял да отидат на друго място, където да се схванат. В последна сметка възрастният фотограф съумял да се измъкне при зелен светофар, а Ути дълго гледал подире му, наметнал голяма рекламна торба на рамо, цялостна с хранителни артикули.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ути Бъчваров готвач фотограф кулинар бой агресия нападение
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР