Ford става поредният автомобилен производител, който ще предложи отстъпка за

...
Ford става поредният автомобилен производител, който ще предложи отстъпка за
Коментари Харесай

Ford обяви отстъпки за нови модели срещу връщането на стари дизелови коли на Острова

Ford става следващият авто производител, който ще предложи отстъпка за свои клиенти при покупка, в случай че върнат старите си дизелови коли, предава Bloomberg.

В началото на месеца такава самодейност в Германия оповестиха Volkswagen, Audi, Porsche, BMW, Daimler и Opel, както и самите Ford.

Сега американската компания уголемява самодейността и във Англия. Компанията ще предлага до 5 200 $ при връщането на дизелов автомобил на възраст над осем години. Офертата ще е годна от 1 септември до 31 декември и ще обхване към 15 милиона автомобила и ванове на Острова.

Във Англия е и най-големият дял дизелови коли измежду цяла Европа, откакто водачите бяха подканени да заменят бензина преди години за понижаване на въглеродния диоксив във въздуха.

Изследвания от последните години обаче демонстрираха, че дизеловите елементи в действителност се оказват не по-малко нездравословни за хората.

Подобна самодейност на Острова към този момент започнаха и Mercedes-Benz и BMW.

През предишния месец държавното управление във Англия разгласи, че ще се опита да приключи продажбите на нови бензинови и дизелови коли до 2040 година, с цел да се оправи със нечистия въздух. Същият период си сложи и Франция.

 VW дава до €10 000 отстъпка в Германия, в случай че клиентите върнат старите си дизели
VW дава до €10 000 отстъпка в Германия, в случай че клиентите върнат старите си дизели

Допълнителен бонус има при покупка на електромобил

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР