Ford пусна наситено с екшън каскадьорско видео, което наскоро беше

...
Ford пусна наситено с екшън каскадьорско видео, което наскоро беше
Коментари Харесай

Ford Ranger Raptor каскадьор - видео

Ford пусна наситено с екшън каскадьорско видео, което неотдавна беше основано за показване на новото потомство Ranger Raptor. На снимачната площадка е имало нотка на боевик но Холивуд - с изключение на самият пикап, по време на комплицираните фотоси са употребявани товарен аероплан, летище и най-съвременни камери.

Скоковете и дрифтовете са планувани и изпълнени от Paul Swift Productions, международен водач в прецизното шофиране с каскади, в консултация с основания в Австралия инженерен екип на Ford Ranger. Инженерите на Ford са уверени, че Ranger Raptor може елементарно да се оправи с каскадите.

Оригиналният индустриален автомобил се употребява при всяко снимане без никакви механически промени. Единствената трансформация е монтирането на многоточков защитен колан за каскадьорите вместо общоприетия защитен колан. Пилотите на товарен аероплан, показани във видеото, са същинският му екипаж. Сценарият изисква екипажът от осем души да се приближи до 1800-метровата писта на ниска надморска височина с 200 км/ч, тъй че високоскоростните камери да могат да снимат предизвикателния 22-метров скок на Ranger Raptor от разнообразни ъгли.



„ Ranger Raptor е свръхестествен – обичам го, кара се безусловно безупречно “, сподели каскадьорът Пол Суифт, - "Поради амбициозните спецификации в началото имах запаси, почтено казано, само че това бързо завърши. Това транспортно средство направи работата ми доста лесна. "



Джеймс Купър, бранд управител на Ranger, Ford of Europe прибавя: „ Първоначално звучеше като луда концепция, когато чухме какво е планувано за видеото. Спомням си усмивките по лицата на хората, когато го обсъдихме за първи път, само че скачането от самолета подхожда идеално на тази машина. Това е в действителност безапелационен метод за показване на новия Ranger Raptor. Ford Ranger има лоялни и обожаващи почитатели, които сигурно ще оценят кино лентата. ”
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР