Фондация Енчо Керязов“ обяви имената на номинираните кандидати в 12-ото

...
Фондация Енчо Керязов“ обяви имената на номинираните кандидати в 12-ото
Коментари Харесай

3 пловдивчани в ТОП 10 на Нощ на звездите

Фондация „ Енчо Керязов “ разгласи имената на номинираните претенденти в 12-ото издание на годишните награди „ Нощ на звездите “.

Комисията по избора в категория „ Спорт “ имаше нелеката задача да отсее 10-те най-силни кандидатури от подадените над 100, които да продължат към финалната фаза. В златната десетка, има трима представители на град Пловдив .

В края на месец юни, ще бъдат оповестени тримата финалисти, които ще забележим на сцената на “Нощ на звездите “.

„ Изключително сме щастливи, че с всяка последваща година, получаваме от ден на ден кандидатури на извънредно надарени български деца и юноши. “ В Топ 10 има носители на златни медали от влиятелни международни и европейски шампионати, както и двукратни международни рекордьори. “ – показа Енчо Керязов.

Интересна детайлност е, че тази година кандидатурите не са главно от бойните спортове. Много мощни представители има в спортове като скално катерене, лека атлетика, спортна гимнастика, тенис, кикбокс, аеробика, бадминтон, мотоциклетизъм и стрийт фитнес.

Ето и листата с най-хубавите 10:

Александър Мишенков – гр. Пловдив  аеробика

Александра Тоткова – гр. Пловдив спортно катерене

Пламена Миткова – гр. Пловдив  лека атлетика

Божидар Саръбоюков – гр. Харманли лека атлетика

Божидар Златанов – гр. Варна спортна гимнастика

Жасмина Свиленива – гр. София стрийт фитнес

Иван Иванов – гр. Варна  тенис

Калояна Налбантова – гр. София бадминтон

Никола Мирославов – гр. София мотоциклетизъм

Христина Андонова – гр. София кикбокс

„ Нощ на звездите “ е  извънреден и несравним театър, който събира на една сцена най-хубавите имена от международния шоу хайлайф. Церемонията по награждаването на финалистите, по традиция, ще бъде неразделна част от събитието.

Тази година, за трета по ред, Нощ на звездите ще се организира в град Пловдив, на 26 август, в Античен спектакъл, под патронажа на кмета на града – Здравко Димитров.

Специален посетител на събитието, се чака да бъде и Президентът на Република България – господин Румен Радев.

„ Има отправена покана към президента. Имам неговото увещание, че ще участва. Аз съм извънредно признателен, тъй като това е едно голямо почитание от най-голямата институция в страната. Благодарен съм на кмета на град Пловдив за голямата поддръжка и патронажа. Благодарен съм на Министерство на науката и образованието, на Министерство на младежта и спорта и на Министерството на културата, тъй като посредством тях ние успяхме да достигнем до извънредно огромен брой деца, които съумяха да подадат своите кандидатури “- благодари Енчо Керязов.

Невиждано шоу, опити за слагане на международни върхове, както и голяма доза смях, чака публиката на спектакъла. Шоу, в което деца и възрастни се смеят и мечтаят дружно.

Билети може да откриете в мрежите на Ивентим и Грабо.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР