Фолкпевицата Теодора Андреева, популярна като Андреа, празнува днес рожден ден.

...
Фолкпевицата Теодора Андреева, популярна като Андреа, празнува днес рожден ден.
Коментари Харесай

Певицата Андреа празнува рожден ден

Фолкпевицата Теодора Андреева, известна като Андреа, чества през днешния ден рожден ден. Тя е родена на 23 януари 1987 година в София.  Още в невръстна възраст стартира да се занимава с друг тип изкуства – музика, изобразяване, балет. Родът и фамилията и е надълбоко обвързван с музикалното творчество, написа vihrogon.bg.

Баба ѝ Тодорка Ахтарова е някогашна балерина и дълготраен помощник-режисьор в Народния спектакъл „ Иван Вазов “. Неин пръв братовчед е известният композитор Борис Карадимчев. Прабаба ѝ е някогашен цигулар, а прадядото – Михаил Ахтаров дълготраен диригент на хор „ Кавал “.

Другата ѝ прабаба е солистка в спектакъл „ Ренесанс “, дружно с Мими Балканска. Иван Вазов е впечатлен от нейните представления и персонално я поздравява за осъществяванията ѝ. Андреа от дребна пее и взима уроци по солфеж и пиано от вуйна си, която е оперна певица и някогашен солист на Врачанската опера.  Учи се да свири на китара от дядо си, който ѝ предава всички шлагери и градски песни, които знае. Всичко това е съчетано и със школа по типичен балет, която Андреа записва още на 4-годишна възраст.

Една от огромните пристрастености на Андреа е рисуването, с което се занимава до 13-годишнина възраст в профилирани школи. Впоследствие вместо към художествената гимназия, поема към британската гимназия и дефинитивно се отхвърля да се занимава професионално с изобразително изкуство. По време на образованието си в Първа частна британска гимназия „ Уилиям Шекспир “ се записва в хор за национално пеене при госпожа Балтакова през 2002 година Пее в хора към 2 години, като с него печели много награди. На шестнадесет години стартира да се занимава съществено с музика: уроци по пеене и солфеж. Получава и предложение за записване на албум, в региона на българската поп музика.

През 2006 година приключва междинното си обучение в ПЧАГ „ Уилям Шекспир “, както и школата от 11 години проучване на немски език в Алианс България – Гьоте институт.

От 2006 до 2019 година е обвързана с първенеца по бокс Кубрат Пулев, само че двамата се разделят през юли 2019 година след отправени обвинявания против Пулев за полов тормоз от журналистката Джени Суши.

Андреа има дълга и сполучлива кариера в поп фолка. Наскоро гръмна величествен скандал с шефа на „ Пайнер “, само че съумяха да решат проблемите между тях.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР