Фолкпевицата Мария полага неимоверни грижи, за да изглежда перфектно, едва

...
Фолкпевицата Мария полага неимоверни грижи, за да изглежда перфектно, едва
Коментари Харесай

Мария е аут, дъщеря й я засенчи с естествена красота СНИМКИ

Фолкпевицата Мария поставя неимоверни грижи, с цел да наподобява съвършено, надали не като тийнейджърка, а щерка й Марая за нула време съумя да я засенчи.

Кадрите на порасналата дъщеря на изпълнителката приковават от ден на ден вниманието в обществените мрежи, още повече, че тя към момента разчита на естествената си хубост. За разлика от Мария, която към днешна дата има към този момент предостатъчно количество корекции по себе си.

Самата Мария не стопира да се хвали с щерка си, на която постоянно се изяснява обществено в обич, наричайки я и своя най-хубава другарка. От фрагментите излиза наяве и друго – че Марая е усвоила до съвършенство тънкостите на селфито.

„ Красива е и по-важното – естествена. Дано не си издуе джуките като майка си “, гласи един от мненията за Марая в мрежата.

Марая към този момент има и личен Инстаграм профил с много почитатели и както излиза наяве – е също толкоз суетна, колкото и известната й майка. Разбира се, залага на скъпи маркови дрешки и аксесоари./show.blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР