Фолкпевицата Емануела и риалити звездата от сериала "София Ден и

...
Фолкпевицата Емануела и риалити звездата от сериала "София Ден и
Коментари Харесай

Фолкпевицата Емануела е новата звезда в рекламата на Мастика Пещера

Фолкпевицата Емануела и риалити звездата от сериала "София Ден и нощ " Калина Кузманова са новите основни настоящи лица в рекламата на Мастика "Пещера ". Видеото към този момент се върти в ефира на националните малките екрани.

Двете хубавици влизат в ролята на черната и руса изкусителки, които разконцентрират вниманието на група другари на плажа. Рекламата бе снимана при започване на юни по българското Черноморие като по-провокативната роля има фолкпевицата. Тя демонстрира съвършени форми като влезе в ролята на „ гола деветка “, а театралната ѝ партньорка изкушава и разсейва играта на карти на група другари с леденостудена любеница. В последна сметка в „ сезона на дините “ никой не остава „ валат “. По мнение на екипа Емануела и Калина са влезнали доста бързо в професионалните си функции.



Емануела е следващата звезда включена в връзката на Мастика „ Пещера “. През годините в тази роля е влизала Галена, Емилия и Андреа. В основната мъжката роля пък са се превъплъщавали Мариан Вълев- Куката, Калин Врачански. В рекламите на анасоновата напитка са били и цялостен куп известни модели, плеймейтки, риалити звезди и актриси.



И в актуалната си рекламна акция Мастика „ Пещера “ залага на лятното въодушевление и показва дребните удоволствия в живота за елементарния човек. Акцентът е положителното прекарване измежду другари, непринудените взаимоотношения и обстановки, които всеки е преживявал. Стилистиката на рекламата продължава лятната идея на марката, наблягаща на горещия сезон, пристрастеностите на кристали и радостното въодушевление. Емблематичните бански на дини, запазена марка за рекламите на мастиката, и тук участват.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР