Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За

...
Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За
Коментари Харесай

Старата любов: Деси Слава и Благой отново заедно / СНИМКИ

Фолкпевицата Деси Слава и боксьорът Благой Найденов се събраха. За връзките на двамата се спекулира откогато се роди синът им Борис в края на 2017 година. Техните събирания и раздели са измежду най-обсъжданите във фолк средите.

Поредният мотив за клюки, че сред тях още веднъж е пламнала любовта бе рожденият ден на боксьора. Младежкият олимпийски първенец по бокс отпразнува шумно порастването си, а компактно до него бе Деси Слава, стана ясно от сторита в обществените мрежи.

Изпълнителката на „ Мъжете всичко желаят “ зарадва компанията като хвана микрофона и запя едни от най-известните български песни. Специално на Благой посвети националната ария „ Лале ли си, зюмбюл ли си “.

В началото на май Деси Слава призна, че не е дружно с бащата на второто си дете, написа „ Телеграф “.

„ Смея да кажа, че е доста друг човек от първия ми мъж.

С него си оставихме едни доста положителни другарски връзки. Благой доста мъчно одобри тази разлъка, тъй като е дете, което е израснало в идеалното семейство. За него беше доста мъчно да одобри това, че се разделяме и оставаме нашето дете като дете на разграничени родители.

Но той е извънредно грижлив и заинтригуван. Наистина е прелестен татко. Даже тази разлъка не се и усеща доста, тъй като той във всеки един свободен миг е с детето “, описа тогава певицата и добави:

„ Много хора ще си кажат, че е била обречена връзката ни поради голямата разлика в годините. Но не това беше повода. Проблемът в характерите беше по-сериозната причина “.


Инфо: plovdiv24

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР