Фолкпевицата Андреа ще подкрепи Кубрат Пулев по време на изслушването

...
Фолкпевицата Андреа ще подкрепи Кубрат Пулев по време на изслушването
Коментари Харесай

Андреа плътно до Кубрат в САЩ, български фенове го защитават с петиция

Фолкпевицата Андреа ще поддържа Кубрат Пулев по време на чуването му пред Спортната комисия в Калифорния довечера от 20:00 часа българско време. Приятелката на Кобрата отпътува с него за Съединени американски щати и е подготвена да окаже нужното подпомагане за решение на проблема в негова изгода. Според адвокати, доста е значимо дамата на подсъдимия да стои до него по време на съвещанието и да му оказва поддръжка по всевъзможен метод. Както е известно, кандидатът за международната купа на IBF загуби лиценза си за щата, откакто целуна репортерката Дженифър Равало в изявление след успеха му над Богдан Дину. Впоследствие тя нае маститата адвокатка Глория Олред, с цел да съди българина.

Освен Андреа в залата на хотел “Миленуим Балтимор” в Лос Анджелис ще бъдат и други българи, живеещи оттатък Океана. Те освен ще защитят Пулев, само че са подготвени да изпратят и петиция до Спортната комисия, защото считат, че техните права като почитатели са нарушени, оповестява NOVA.

През последните години Глория Олред се занимава главно със случаи, свързани с известни персони, упрекнати в полови похищения. Суши и Олред ще упорстват спортната комисия да накаже Пулев поради постъпката му. Изказвания на Кобрата след целувката и проявлението на фотоси и клипчета в допълнение могат да бъдат изтълкувани като унизителни против Дженифър Суши. Нейното главно изказване, е че той й е предизвикал стеснение, до момента в който тя е изпълнявала професионалното си обвързване.

Целувката стана по-гледана и по-коментирана от самия боксов дуел. В първите часове след изявлението последваха сериозни мнения във всички огромни международни медии. Остро реагираха и от “Вегас спортс дейли” – изданието, за което работи Равало, определяйки целувката като “насилствена”. Пулев отговори с изказване в обществените мрежи, където написа, че целувката била другарски жест вследствие на страстите след мача.

„ Ние се познаваме с нея, тя ми е като другар. И преди, и след мача беше след нас. Тя самата се причисли към нашата компания в лобито на хотела”, съобщи Кобрата.

Малко по-късно изявление обаче Джени Равало се появи с една от най-хубавите адвокатки в Америка и сподели, че с Пулев не са другари. Джени Равало твърди, че Пулев не просто я целунал без нейно позволение, а след изявлението опипал и задните й елементи.

А на празненството по-късно изискал от нея да отреже частта с целувката. А наказването, което Равало и адвокатата й желаеха към този момент коства доста на Пулев – поради краткотрайното прекъсване на лиценза му българинът пропусна мач през юни с Антъни Джошуа, за който хонорарът му трябвало да бъде 10 милиона $.

От екипа на Пулев пуснаха фотография и видео от празненството след мача, на което се вижда по какъв начин Равало танцува в скута на мъж от екипа на боксьора. Пред немския “Билд” Пулев сподели, че репортерката не била негов вид жена и съобщи, че имал още видеа с нея. След това боксьорът смекчи тона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР