Фолкпевецът Константин награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред

...
Фолкпевецът Константин награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред
Коментари Харесай

Коцето награби Линдарева пред жена си

Фолкпевецът Константин награби апетитната брюнетка Зорница Линдарева. И то пред очите на брачната половинка си Надя, видя HotArena.

Поредният флирт сред двамата се разигра в дискотеката на артиста в столицата, където беше афтърпартито за края на следващото издание на " Биг брат ". Коцето, Зорница, Динко, рапърът Дий и предприемачът Кирил, които разделяха една къща няколко седмици, се събраха на обилен алкохолен ваучър. Маси, отрупани с пиячка, и гневна веселба на ретро чалга песни белязаха джамборето. Коцето и Зорница бяха в центъра на купона, като не спираха да флиртуват. Певецът използваше всеки комфортен миг да прегърне брюнетката, а тя го предизвикаше с голямо деколте, от което самоуверено изскачаха големите й силиконови гърди. Ясно си личеше, че под оскъдното сакце, което манекенката е поставила, няма нищо и тя е гола под него, което в допълнение подлуди Константин.

Любопитно е, че сцените се разиграваха пред очите на брачната половинка на изпълнителя - Надя, която се беше включила към купона и прецизно го наблюдаваше. Още в къщата Коцето и Зорница имаха задявка, само че фолкпевецът беше безапелационен, че няма по какъв начин да се случат нещата, защото държи на жена си и децата. Той неведнъж е обяснявал, че обича да се държи фриволно с красивите дами към него, само че нищо повече. Въпреки това Надя непрекъснато хвърляше погледи дали благоверният й мъж не прекрачва границите на морала, написа " България през днешния ден ".

Най-активен измежду купонясващите беше Динко. Той не спря да скача и да обикаля из заведението, като се снимаше с всеки, който поискаше фото за спомен с него. Танцуването му на сцената провокира възторг, а от уменията му се впечатли даже и Камелия, която същата вечер беше гост-изпълнител в заведението. В един миг тя отиде до сепарето на звездните посетители и им попя на уше.

Изненадващо към компанията се причисли и Сашка Васева, която беше в предходното издание на " ВИП брат ". Коцето нямаше спирка и се нахвърли и върху нея, като не спря да я обсипва с целувки. В празнуващата компания имаше и отсъстващи лица. Големият победител Джино не беше измежду празнуващите. Забеляза се и неналичието на Светлана Василева, която евентуално е предпочела да се прибере при обичания си Християн Гущеров, вместо да обикаля по нощните заведения.

Съквартирантите саботираха финала на предаването и се изнесоха от залата по концепция на Динко . Джина финален напусна къщата и с това  се трансформира в първия Брадър, който е печелил премията два пъти. Когато си чу името, той се разплака, а Константин не съумя да скрие разочарованието си, че остана втори. На сцената Бианкалана беше повече от разчувствуван, а щастието му не бе помрачено даже от саботажа на част от съквартирантите. До него се подредиха само Луна, Мариела Нордел и Константин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР