Фолк певицата Лияна възвърна режима си на пътувания и се

...
Фолк певицата Лияна възвърна режима си на пътувания и се
Коментари Харесай

Лияна взриви Италия с ултра къса рокля

Фолк певицата Лияна възвърна режима си на пътувания и се похвали, че сега е в италианския град Мерано. "Събудете се с усмивка. Мечтайте, дерзайте, обичайте, молете се, вярвайте ", написа към почитателите си брюнетката, която е на крилеет на любовта с изтъкнат столичен юрист, с който съгласно слуховете към този момент са минали под венчилото.

Откакто е с него, Лияна обиколи всевъзможни кътчета на земното кълбо. За последно беше и във Виена, а далечните дестинации, като Малдивите са нещо всекидневно за хубавицата.

От няколко дни Лияна се отбелязва с красиви фотоси от Северна Италия, а на една от тях я виждаме в ултра къса рокличка в розово, която с един размах на ръката й, безусловно ви демонстрира всичко. Изпълнителката на "Каменно сърце " може да се похвали с едно от най-изяшните тела в попфолка, а за моделските й крайници може да завиди всяка начинаеща в модата.

Откакто откри новата обич в живота си, Лияна трайно замрази музикалните си участия. Но пък през октомври предходната година издаде нов видеоклип към песента "Изхвърли ме ". Парчето набра над милион гледания в YouTube, само че не съумя да се наложи като шлагер. Затова пък ни подсеща, че хубавицата не се е отказала изцяло от певческата си кариера.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР