Фолк певицата Гергана пропя рок. Музикант от легендарната рок група

...
Фолк певицата Гергана пропя рок. Музикант от легендарната рок група
Коментари Харесай

Рокаджия от „Конкурент” награби Гергана

Фолк певицата Гергана пропя рок. Музикант от именитата рок група „ Конкурент ” приглася на певицата по време на концерта й в Чорлу, Турция, научи HotArena.


Изпълнителката театралничи за фотография с китариста Евгени Желязков, а от взаимните им фрагменти и посланията под тях, плъзнаха клюки, че май не са просто сътрудници.

Изпълнителката е напряко неузнаваема и макар че към момента носи роклички с пайети и обилни бижута, музиката й стартира да добива метъл привкус.

Факт е, че откакто роди щерка си, братовчедката на Стойко Сакалиев странеше от прожекторите, само че Барбито на фолка очевидно е решило да смени жанра и вместо чалга да пее в поп — рок жанр, написа „ България през днешния ден ”.


Двамата с Евгени Желязков заформиха рок шоу предходната седмица със секси балет, във варненския клуб „ Истерия ”, а преди дни стана ясно, че репетират дружно от месеци.

За да си проправи път към сърцата на рок почитателите обаче, певицата ще би трябвало да размени роклите с пайети с кожа и да поизправи малко буклите. Затова пък Желязков й подсигурява точки в плюс, защото е и композитор, а и стои зад музикалната част на анимационния сериал „ Булгар ”.

Музикантът е записвал с десетки звезди, измежду които номинирания за „ Грами ” Стунджи, Теодосий Спасов, Васко Кръпката, Нели Петкова и други.
Той е и един от менторите на сина на Михаил Белчев–Константин, а скоро ще приглася и на Георги Христов в хитовия му концерт.

„ Преди да излезем да посвирим ” хвали се Желязков под фотография с Гергана. Колеги и другари незабавно го насърчиха с думите „ Заграждай, тигре ” и никой не разкритикува обстоятелството, че пее с фолк дивата.

„ Фолкът е магия ”, разяснява още китариста, а мнозина се чудят дали Гергана не е „ омагьосала ” музиканта. И за знамение ли става дума, или просто за обич...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР