Фолк певицата Емилия удари джакпота в лицето на новия си

...
Фолк певицата Емилия удари джакпота в лицето на новия си
Коментари Харесай

Башур удари в земята Коко Динев, вижте какво разкри Емилия

Фолк певицата Емилия удари джакпота в лицето на новия си мъж Жорж Башур.

Изпълнителката освен, че към този момент няма финансови терзания, само че и срещала същинска опора и помощ в лицето на заможния арабин. Бизнесменът бил непрестанно до фолк певицата и й помагал в развъждането на двете й деца от Коко Динев. Жорж си станал извънредно непосредствен с 10-годишния Иван и двамата постоянно излизали дружно по мъжки, играели на разнообразни игри и се забавлявали, писа „ Галерия “.

И двегодишната Мира доста харесвала новия мъж на майка си, тъй като той също й отделял време и внимание и не се опитвал да купува любовта й с кукли, а с общи занимания и игри. Башур ежедневно се занимавал с децата.

„ Жорж доста обича Иван и Мира и се отнася с тях, все едно са негови деца. Нещо повече – той прекарва с тях надалеч повече време в сравнение с биологичният им татко Коко Динев “, описват близки на Емилия.

Башур персонално упорствал малчуганите да бъдат с тях на всяка отмора. Завел ги даже в Лос Анджелис. Заедно с Жорж, Емилия и двете й деца с тях постоянно пътувала и дъщерята на предприемача, която пък е в прелестни връзки с фолк певицата.

Самата Емилия признава, че преди да срещне Жорж, сама се е грижила за Иван и Мира. „ Бях и майка, и татко. Всички разчитаха на мен за всичко “, разкри тя.

Башур и Емилия даже постоянно дискутират тематиката да си създадат и общо бебе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР