Фолк иконата Галин е разтресен от жестока параноя поради епидемията

...
Фолк иконата Галин е разтресен от жестока параноя поради епидемията
Коментари Харесай

Жестоко шубе тресе Галин. Бие си ваксина за маймунска шарка в Румъния

Фолк иконата Галин е разтърсен от жестока параноя заради епидемията от маймунска шарка на Стария континент. Близки до гласовития добричлия споделят, че след пандемията от COVID-19 новата вирусологична опасност му е пристигнала вповече и артистът сън не го ловяло да не пипне новата болест.

В последния месец Галин Гочев, както е цялото име на изпълнителя и продуцент, счупил телефоните на РЗИ да търси вид да се имунизира против подлата болест. Бил мготов да си я поръча от всяка точка на света, колкото и да му коства, единствено и единствено да си обезпечи малко успокоение.

За страдание на артиста, а и освен, България се оказала единствената страна в Европа, дружно със Словакия, която не е одобрила документите на Европейски Съюз за прилагане на единствената към този момент настояща ваксина против болестта - " Имванекс " (Imvanex жив модифициран Vaccinia Virus Ankara).



От началото на седмицата обаче препаратът се слага в прилежаща Румъния, освен това на смешно ниската цена от 10 евро на доза. Така че Галин възнамерявал още през уикенда или най-късно идващия да отскочи до съседката ни, с цел да се бодне и да миряса.

" Често пътувам в чужбина, непрекъснато съм по участия, рискът е огромен ", оплаквал се изпълнителят на " S. O. S. "

Както е известно към 90% от случаите на инфектирани с шарката са на мъже, за които е известно, че са хомосексуални, бисексуални или други мъже, които вършат секс с мъже. У нас доказаните инфектирани са 6.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР