Фолк гилдията не пести никакви пари, за да се радва

...
Фолк гилдията не пести никакви пари, за да се радва
Коментари Харесай

ВИП-овете развързаха кесиите за бебетата

Фолк гилдията не пести никакви пари, с цел да се радва на наследниците си, написа " Телеграф ". Според осведомени семейството Стораро са пръснали към 20 бона за новородения си внук. Синът на Тони и половинката му Гюлджан подариха Човека глас с внуче, което кръстиха на неговото име – Тунчер. Така насладата на дядото станала двойна и той пръснал над 10 бона за почерпки, които траяли три дни. Още толкоз коствали количката, леглото и дрешките на мъника.

Глезено бебе е и синът на поп дивата Мария Илиева. Малкият Александър бил гледан като принц, разкриват близки до певицата. Илиева дълго време мечтаеше да стане майка и в този момент давала благо и драго отрочето й да е задоволено с всичко. Говори се, че родителите на младия татко не харесват Мария и още не са виждали внука си. Това е и повода певицата да потъне в тайнственост.

Истински празник бе спретнала певицата Деси Слава, която роди наследник на младият си другар Благой. По остаряла традиция Деси показала дребния Борис пред света с погача за здраве. Магда също провежда сходно събитие с орисници за щерка си Никол. Щастливата майка бе избрала за събитието столичен детски център, който трансформира в красива приказка. Не липсваха всевъзможни лакомства с буквите на дребната кукла и куп дарове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР