Фолк фурията сподели първа публикация в Инстаграм след твърденията за

...
Фолк фурията сподели първа публикация в Инстаграм след твърденията за
Коментари Харесай

Мария: Много неща са зад гърба ми, за други нямам място в сърцето! СНИМКА

Фолк фурията показа първа обява в Инстаграм след изказванията за побой над нея, видя GlasNews.bg.

Поп фолк изпълнителката Мария изрази признателност към феновете си посредством обява в формалния си профил в обществената мрежа Инстаграм. Това се случва след изказванията, че е станала жертва на побой от страна на брачна половинка си Мирослав Соколов.

" Благодаря ви! Обичам ви. Искам да ви веселя, да ви срещам и да се забавляваме дружно! Да върша красиви планове и обичани песни към този момент повече от 20г. за вас! ", написа миньончето на фолка.

" Много неща са зад тила ми, с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням! ", добави загадъчно Мария.

Текстът е придружен от секси фото, на което поп фолк изпълнителката театралничи с розово бюстие и сако.

Публикацията събра хиляди лайкове, а мненията - те започнаха да валят един след различен.

" Бъди мощна и не падай духом. След всяка стихия изгрява слънце ", " Прекрасна си и заслужаваш единствено обич и грижа. Не затваряй очи пред сходно нещо. Достатъчно мощна си да продължиш напред. Ние сме с теб! ", " Мария, ти си жена! Трябва да бъдеш обгрижвана и обичана! Пожелавам ти го! ", пишат почитателите й.

Колежката й Преслава също е коментирала поста, тя е сложила три сърчица.
   View this post on Instagram

Певицата беше поставила символче на брачна халка в описанието си в Инстаграм, което обаче към този момент липса. Към днешна дата в описанието на профила й стои единствено това, че е певица. Освен това тя е изтрила всичките си фотоси с Миро. В страницата й във Facebook обаче фотосите с него към момента са онлайн.

Твърдения за домашно принуждение

Припомняме, че се появиха изказвания, които гласят, че Мария е била пребита във вторник (21 март) от брачна половинка си Мирослав Соколов.

" Аз съм добре! Засега не бих желала нищо да разясня. Нека да мине малко време. Ще оставим въпроса в летящо състояние ", това беше единственият коментар на певицата.

Съдеди настояват, че са чули крясъци от вкъщи ѝ, както и закани за ликвидиране, поради което се обадили на 112.

Мария се срещнала с Миро на " сляпа среща "

36-годишният Мирослав Соколов е третият брачен партньор на Мария. Двамата подписаха брак в края на 2021 г. Мария описа в народен ефир, че са се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря, проведена от техен общ другар. Инициатор бил Мирослав. Мария приела, тъй като подобен й бил интервалът.

" Исках да се нареждам някъде, да има моя си човек до мен ", изясни тя в свое изявление. Закъсняла с 40 минути за вечерята, тъй като объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-сетне пристигнала, споделила ухилена: " Здрасти, аз съм Мария ". " Като го видях, си крещя: " Ей в този момент този с тези огромни очи ще ми покаже от кое място изгрява слънцето. Личи му от 100 км, че е ходещо овенче ", показа Мария първото си усещане от срещата с Миро и издаде, че на вечерята си пийнали порядъчно.



На следващия ден Миро я поканил да пътува с него до Велико Търново, където е съдружникът му. Тя се съгласила, без да се колебае. По време на пътуването усетила, че посред им няма да има единствено краткотраен флирт. Не разясни по какъв начин е стигнала до този извод, само че пък описа цветущо по какъв начин Мирослав я опипал на бензиностанция. Моментът очевидно бил значим, тъй като и през днешния ден, като минат от там, си спомнят за случката. Тогава Мария запалила цигара на обозначеното за задачата място, а Миро се доближил до нея, преди да влезе, с цел да заплати. " Завъртя се около мен, хвана ме за задника, но нали знаеш по какъв начин – мъжката, и ми вика: " Нещо за пиянство да ти взема ли? ". И аз заставам и не мога да вдяна – напред, обратно, наляво, надясно. Хвана ме позор и не знам по какъв начин да отвръщам. Такива неща не ми се случват. Той си е подобен, по тази причина толкоз доста го обичам ", изясни Мария, като добави, че Миро е " човек с извънредно наличие ". 

Малко след пътуването до Велико Търново, двамата отпътували за 3 месеца в Гърция. Тогава Миро се убедил, че Мария е неговата жена. Това съобщи самият той във видео, снимано от половинката му по време на почивката им на Малдивите. Фолкдивата го интервюира, а той дава отговор също толкоз почтено, колкото и тя след това в студиото. Така стана ясно, че певицата е доста ревностна и му го демонстрира по всевъзможни способи. 

Домашен арест за Соколов

Важно е да отбележим, че софийският областен съд остави Соколов под " домакински арест "  по обвиняване за закана за ликвидиране и нанесени телесни повреди.

" Единственото, което мога да ви кажа е, че съдът дълго време съвещава, остави без почитание настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане под стража и моят клиент е под домакински арест все още ", сподели Мариян Кирянов, юрист на Соколов. 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР