Фолк дивата Преслава имаше намерение да пее по дискотеките поне

...
Фолк дивата Преслава имаше намерение да пее по дискотеките поне
Коментари Харесай

Преслава спря участията, има тежка бременност

Фолк дивата Преслава имаше желание да пее по нощните заведения най-малко още месец, само че поради проблематична бременност е прекратила изявите си.

Изпълнителката на „ Пада звезда “ е отказала всичките си задължения, а нощните заведения са в суматоха и незабавно търсят с коя нейна колежка да запълнят стратегиите си.

През последните месеци звездата на „ Пайнер “ не одобри насериозно положението си. Тя пое извънредно доста участия в задимените клубове. Освен това се подложи на извънредно безсмислено и рисково за положението й премеждие. Тя и обичаният й Павел се придвижиха на палатка за един уикенд. През нощта Преслава безусловно зъзнела. Да не приказваме, че нямало течаща вода и хигиената за една бъдеща родилка е рискова.

Сега певицата е взела рекомендациите на лекарите драговолно. Уведомила е компанията си, че стопира прибързано изявите си. Съобщила е, че до края на август няма да пее. След това може да се върне с няколко изяви, само че едвам през декември ще възобнови натоварения си график.

По непотвърдена информация терминът на Преслава е на 26 юни – единствено два дни след нейния рожден ден. Полът на бебето е женски, а бъдещите родители към този момент мислят име.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР