Фокс Нюз“ съобщи за изчезването на класифицирани документи за сина

...
Фокс Нюз“ съобщи за изчезването на класифицирани документи за сина
Коментари Харесай

Липсват документи, уличаващи сина на кандидат-президента Байдън

„ Фокс Нюз “ заяви за изгубването на класифицирани документи за сина на претендента за президент на Съединени американски щати Джо, Хънтър , написа БГНЕС, базирайки се на РИА Новости. Подчертава се, че документите са изпратени в понеделник по пощата от Ню Йорк до Лос Анджелис, само че във вторник службата за доставка осведоми телевизионния канал, че пакетът е отворен и в него няма нищо.
„ Ню Йорк пост “ стартира да разгласява истории за сина на Джо Байдън, Хънтър през октомври, предоставяйки имейли и други доказателства, че американският президент Доналд Тръмп е оценил корупцията на Байдън. Преди това, някогашният вицепрезидент и претендент за президент на Демократическата партия отхвърли да е забъркан в бизнес връзките на сина си. Неговите съперници, по-специално Тръмп, са сигурни, че точно с помощта на Байдън синът му е получил печеливши планове в Украйна и Китай. Демократите отхвърлят обвиняванията против Джо Байдън и ги назовават " дезинформация ", в която съгласно тях взе участие Москва.
 И Байдън се възползва от ранното гласоподаване И Байдън се възползва от ранното гласоподаване
Кандидатът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън упражни правото си на глас в Уилмингтън, Делауеър, през днешния ден следобяд,...
Ръководителят на американското национално разузнаване Джон Ратклиф и ФБР обаче обявиха, че публикуването на имейлите на Байдън-младши няма нищо общо с Русия. Държавният департамент на Съединени американски щати също споделя мнението на американското разузнаване, че в абсурда с имейли на Хънтър Байдън не е имало " съветска дезинформация ", съобщи държавният секретар Майк Помпео. Тръмп също се подигра с догатката за присъединяване на Русия в историята на кореспонденцията.
Русия неведнъж отхвърли обвиняванията в опити за въздействие върху демократичните процеси в разнообразни страни, а прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков ги назова „ безусловно неоснователни “. Руският външен министър Сергей Лавров, говорейки за хипотетичната интервенция на Русия в избори в разнообразни страни, съобщи, че няма обстоятелства, потвърждаващи това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР