focus-news.netАдминистрацията на президента Доналд Тръмп е готова да наложи икономически

...
focus-news.netАдминистрацията на президента Доналд Тръмп е готова да наложи икономически
Коментари Харесай

Reuters: Доналд Тръмп подготвя санкции срещу Турция

focus-news.net

Администрацията на президента Доналд Тръмп е подготвена да наложи стопански наказания на Анкара, евентуално още през тази седмица, поради нахлуването в Северна Сирия, един от дребното лостове, които Съединените щати към момента имат над съдружника от НАТО Турция, предава  Reuters .
Използването на американските военни за прекъсване на турската атака против кюрдските бойци в никакъв случай не е било алтернатива, обявиха чиновници на Министерство на защитата, а Тръмп изиска в неделя Пентагона да стартира " съзнателно " евакуиране на всички американски войски от Северна Сирия.
След като министърът на финансите Стивън Мнучин съобщи в петък, че Тръмп е разрешил " доста мощни " нови наказания, ориентирани против Турция, администрацията наподобява е подготвена да стартира да извършва заканата на Тръмп да заличи стопанската система на Турция.
В неделя американският президент съобщи, че чува Конгреса, където републиканците и демократите упорстват за санкционни дейности против Анкара.
„ Работя с Линдзи Греъм и доста членове на Конгреса, в това число демократите, по отношение на налагането на мощни наказания против Турция “, написа Тръмп в обществената мрежа „ Туитър “.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР