Флорида надделя с 2:1 след продължение при гостуването си на

...
Флорида надделя с 2:1 след продължение при гостуването си на
Коментари Харесай

Флорида записа втора победа след продължение срещу Каролина във финала на Изток

Флорида надви с 2:1 след продължение при гостуването си на Каролина и поведе с 2:0 победи във  финалната серия в Източната конференция на Националната хокейна лига.

Матю Ткачак донесе триумфа с попадение при цифров превес в 1:51 минута на спомагателното време.  Така той се трансформира в воин за Флорида във втори следващ мач, откакто осъществя 13 секунди преди края на четвъртото продължение за триумфа с 3:2 в първия дуел против спечелилия в Столичната дивизия от постоянния сезон.

Александър Барков също вкара за Флорида, който влезе в плейофите с последната втора " уайлд кард " на Изток. Вратарят Сергей Бобровски отрази 37 шайби, откакто парира 63 в първия дуел. 

Джейлън Чатфийлд беше прецизен за Каролина, а Анти Раанта приключи с 24 спасявания.

Флорида няма загуба в плейофите в шест поредни мача с продължения, а също по този начин продължи серията си на осем следващи победи като посетител в елиминациите за купа " Стенли ", като се приближи на два триумфа от върха на Лос Анджелис от 2012 година.

TKACHUK DOES IT AGAIN‼️

HE SCORES HIS SECOND STRAIGHT OT WINNER FOR FLORIDA!
— NHL (@NHL)
Втори мач от финалната серия в Източната конференция на Националната хокейна лига (НХЛ) на Съединени американски щати и Канада (играе се до четири победи):

Каролина - Флорида - 1:2 след продължение

* Флорида води с 2:0 победи в серията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР