Фланговият нападател на Левски Здравко Димитров е удължил договора си

...
Фланговият нападател на Левски Здравко Димитров е удължил договора си
Коментари Харесай

Левски вдига заплатата на ас, той връща дългове от хазарт

Фланговият нападател на Левски Здравко Димитров е удължил контракта си с клуба през лятото, написа в. „ Тема Спорт “. От „ Герена “ обаче не са разгласявали новината.

Новият договор е и с усъвършенствани финансови условия. Според него 23-годишният футболист прибира по 8 хиляди лв. на месец. Голяма част от заплатата му отива за покриване на отговорности, които е натрупал от хазарт. Според осведомени, той към този момент се е преборил със зависимостта си, само че му остава да заплати задълженията си.

Здравко беше притеглен от столичния Септември преди старта на сезон 2019/20. Тогава той парафира за 3 години. Именно по тази причина и сините са преподписали с него – с цел да не го изтърван без пари след края на акцията. През есента някогашният юношески национал бе корав титуляр. Той взе участие в 19 турнирни дуела, в които вкара 1 гол. Бе на терена и в 2 мача за купата. През пролетта обаче Димитров може да се застои на аварийна пейка. Причината е, че през зимата Левски притегли Велтон.

Хазартни проблеми имаше и различен състезател на сините, взет от Септември Сф – Димитър Костадинов. Интересното е, че той и Здравко Димитров бяха мечтани и от ЦСКА, само че това е една от аргументите, заради които алените се отхвърлиха от привличането им. Костадинов дойде на „ Георги Аспарухов “ след старта на сегашната акция по гледище на Станимир Стоилов. През есента той бе употребен повече като запаса, а в 15 срещи във всички шампионати вкара 3 гола.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР