Флагманът Mi 11 на Xiaomi, който бе представен в Китай

...
Флагманът Mi 11 на Xiaomi, който бе представен в Китай
Коментари Харесай

Xiaomi Mi 11 идва през март на приемлива цена

Флагманът Mi 11 на Xiaomi, който бе показан в Китай в края на декември, през днешния ден дебютира на международната сцена и още през март ще бъде разполагаем у нас.
 Xiaomi Mi 11, Snapdragon 888 и всичко за новия флагман
Xiaomi Mi 11 Pro - първият флагман на 2021 година със Snapdragon 888

Смартфон без забележки

Телефонът се трансформира в първия модел, оборудван с новия чипсет Snapdragon 888, който видяхме и в западните версии на телефоните от серията Samsung Galaxy S21.

Mi 11 предлага всичко, което бихме желали от един актуален флагмански модел.
 Снимка 517721

Една от най-силните му страни е страхотният 6.8-инчов AMOLED екран с QHD+ резолюция и 120Hz периодичност на освежаване, който е четиристранно огънат и с минимални рамки.

Вграденият пръстов отпечатък в него служи освен за идентификация, само че и за премерване на пулса, а покритието от Gorilla Glass Victus обезпечава оптималната отбрана против драскотини.

Камерата се базира на 108-мегапикселов основен датчик, сходен на този в Galaxy S21 Ultra, a към него има и датчик с ултра-широк ъгъл, както и телефото леща.
 Снимка 517722

Тази настройка се добавя от цялостен куп софтуерни усъвършенствания, измежду които е и система с изкуствен интелект за видео снимане, с която можем да трием обекти от фрагментите си и да придаваме още по-висок натурализъм на цветовете.

Потвърдено е, че в Европа комплектът ще съдържа 55-ватото зарядно за бързо зареждане на батерията от 4600mAh, като има алтернатива и за безжично зареждане при мощ от 50 вата.

Очаква се, че при излизането си на нашия пазар Mi 11 ще коства 749 евро за модел с 8GB RAM и 128GB място за данни.
 Снимка 517720

Само за 50 евро от горната страна ще можем да грабнем модел с двойно повече гигабайти за данни, само че същото количество RAM, а цветовете, всред които ще можем да избираме, са черно и синьо.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР