Фитнес инструкторът Сами Хосни, добил популярност след участието си във

...
Фитнес инструкторът Сами Хосни, добил популярност след участието си във
Коментари Харесай

Сами Хосни и Мила Савова станаха родители

Фитнес инструкторът Сами Хосни, добил известност след присъединяване си във " Фермата ", и Мила Савова, участничка в последния сезон на " Сървайвър ", са на седмото небе от наслада.

Двойката станаха родители на момче. Малкият мъж се е появил на бял свят на 1 ноември 2022 година в 13:03 ч., а Сами Хосни е участвал на раждането, което е било секцио.

" Трудно е да опиша с думи щастието, което изпитвам сега. Мила ме подари с най-прекрасното създание на този свят! Голямо бебче и доста, доста хубаво. Мила е необикновен воин и жена за образец! Обичам те безпределно, обич моя! ", написа бащата в Инстаграм.

Самата Мила показа:  " Получих по 3 контракции на 10 минути, като аз самата не ги чувствам, само че апаратът демонстрира, че са добре изразени. Благодаря ви за всички хубави известия, не мога да отговоря на всички "  

Да напомним, че през май месец те оповестиха, че чакат дете посредством пост в Инстаграм профилите си, а малко по-късно качиха и видео, с което стана ясно, че първородното им дете ще бъде момче.

Честито бебе, благо семейство, дано неговото наличие осветява вашия дом!
   View this post on Instagram
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР