Фирмата "Инерком" уведоми КЗК днес да започне процедура по концентрация

...
Фирмата "Инерком" уведоми КЗК днес да започне процедура по концентрация
Коментари Харесай

Проблеми със сделката за ЧЕЗ очаква Славчо Велков

Фирмата "Инерком " уведоми Комисия за защита на конкуренцията през днешния ден да стартира процедура по централизация по закона за защита на конкуренцията, с което е подхванала стъпка за искане договорката да бъде приета за постоянна. Ако се разгласи за законна тогава ще се пристъпи към завършване на договорката. КЕВР може да се произнася едвам, откакто се завърши договорката.

Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Славчо Велков по БТВ, разяснявайки новата парламентарна комисия за договорката за ЧЕЗ.

Фирмата "Инерком " не може да уточни с какъв личен капитал разполага, уточни той. Има редица въпросителни най-много с метода на финансиране, уточни той.

Фирмата не може да изясни с какво ще обезпечи този голям заем, сподели още Велков.

Той по-скоро чака да има проблеми с тази договорка.

Собственичката на компанията беше в Прага съвсем една седмица и непрекъснато излизаше информация, че тя договаря от името на страната. Значи тя е натоварена с голямо доверие от българската страна, в случай че е по този начин поражда въпросът, който стои зад тази договорка, сподели Велков.

Върбакова стои зад тези договорка, само че зад парите, с които ще се реализира тази договорка, стои някой различен, уточни още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР