Финландски бизнесмен обяви намерението си да придобие Манчестър Юнайтед . Бившият

...
Финландски бизнесмен обяви намерението си да придобие Манчестър Юнайтед .
Бившият
Коментари Харесай

Финландски бизнесмен наддава да купи Манчестър Юнайтед и кани феновете да платят половината от сумата

Финландски предприемач разгласи желанието си да придобие Манчестър Юнайтед.

Бившият топ управител на Nokia Томас Зилиакус сподели, че е подал молба за закупуване на клуба, очаквайки почитателите да платят половината от сумата.

" В последна сметка всеки състезателен клуб би трябвало да принадлежи на почитателите. Моето предложение е на равнопоставеност с почитателите.

Настоящата наклонност милиардери шейхове и олигарси да купуват клубове и да ги третират като детски площадки е нездравословна.
 Рашфорд не бърза да преподпише с Юнайтед
Рашфорд не бърза да преподпише с Юнайтед

Играчът желае да се увери какво ще е бъдещето на клуба

Текущата пазарна стойност на клуба е малко под 3,9 милиарда $. Това значи, че в случай че всеки почитател се причисли към покупката на клуба, всеки от тях ще би трябвало да заплати по-малко от $6.

Моята група ще обезпечи половината от нужната сума за закупуване на клуба и ще помоли почитателите да вземат участие във финансирането на останалата част посредством особено проведена за задачата компания.Ако всеки почитател се причисли, това ще коства по-малко от $3 на човек ", сподели той, добавяйки, че ще даде приложение, посредством което почитателите могат да гласоподават по футболни въпроси.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР