Финландската телекомуникационна компания Nokia застава начело на европейския проект Hexa-X

...
Финландската телекомуникационна компания Nokia застава начело на европейския проект Hexa-X
Коментари Харесай

Nokia оглавява проект за изграждане на 6G мрежа в Европа

Финландската телекомуникационна компания Nokia застава отпред на европейския план Hexa-X за развиване на от шесто потомство (6G), съобщи БГНЕС.
Според оповестената от компанията информация, планът включва „ основаване на сюжет за потребление на 6G и раработване на фундаментална технология “ за тези мрежи. Проектът е получил утвърждение и финансиране от страна на Европейската комисия, се споделя още в прессъобщението.
 Кога да чакаме първия 5G смарт телефон на Nokia? Кога да чакаме първия 5G смарт телефон на Nokia?
Maĸap и Nоkіа 8.3 5G дa бeшe aнoнcиpaн пpeз мeceц мapт, нe бeшe пpeдocтaвeнa ĸaтeгopичнa дaтa зa пycĸaнeтo нa тeлeфoнa в пpoдaжба. Изгл...
Nokia чака 6G – мрежата да бъде пусната в употреба до 2030 година, „ в сходство с обичайния 10-годишен цикъл сред основаването на мрежи от ново потомство “, акцентират от компанията.
В момента. През ноември компанията разгласи, че дружно с мобилния оператор Elisa и производителя на части за мобилни устройства Qualcomm Technologies са съумели да реализират най-високата в света скорост на 5G във Финландия. За първи път скоростта доближи 8 гигабита в секунда при по едно и също време включени към мрежата два смарт телефона.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР