Финансовото състояние на Барселона несъмнено е голямо безпокойство за клубните

...
Финансовото състояние на Барселона несъмнено е голямо безпокойство за клубните
Коментари Харесай

Стоичков: Не вярвам на президента Лапорта, разтревожен съм за Барса

Финансовото положение на Барселона безспорно е огромно безпокойствие за клубните чиновници и последователите. През последните години клубът се бори доста, с цел да реши проблемите си и съгласно емблематичен състезател на каталунския клуб президентът Жоан Лапорта поема по-голямата част от виновността.

Става дума за най-успешния българскси футболист в историята Христо Стоичков. Камата беше част от златния тим на Барселона от 90-те години на предишния век. Клубът към момента заема огромно място в сърцето му, само че както сподели той пред Relevo, той е обезпокоен за настоящето му положение.

„ Притеснен съм за икономическото положение на Барселона. Те имат към 2 милиарда евро задължения и в този момент заплащат 1,2 милиарда евро, с цел да влагат в стадиона. Всяка година този дълг пораства ", отсече носителят на Златната топка за 1994 година.

За Стоичков огромна част от виновността е на президента Жоан Лапорта, на който той не има вяра изцяло като водач на Барселона.

„ В някои неща му имам вяра, а в други не. Икономически не сме в положителни ръце. От футболна позиция на това, което направи, с цел да подпише с избрани играчи, тимът е подготвен, той е подготвен да побеждава. Но това, което ме тормози най-вече, е стопанската система. Как хората изясняват стопанската система на Барселона? Хората не му имат вяра. Има доста хора, които не му имат вяра. ”

Финансите на Барселона безспорно са сериозен проблем, а Стоичков сигурно е един от тези, които се тормозят. Клубните чиновници обаче наподобяват спокойни за нещата - към този момент...
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР